Event centar Victory

Bulevar Peka Dapčevića 240, Beograd, Beograd

Opis:

Ako ste zamišljali glamuroznu proslavu u kojoj ćete se provesti nezaboravno sa svojim gostima, event centar Victory čini se kao savršen odabir za proslavu iz snova. Odaberite magičan ambijent u kojem je prava bajka moguća. 

Event centar Victory predstavlja autentično mesto koje će vam priuštiti neverovatnu atmosferu i ambijent koji odiše elegancijom i komforom. U pitanju je jedna od najpopularnijih sala za venčanje i to zbog uvek besprekorne organizacije i lokacije, koja je idealna jer je daleko od gradske gužve i vreve. 

Prepustite se magiji koju stvara event centar Victory i gde ćete se i vi i vaši gosti nezaboravno provesti. Event centar Victory pruža vam mogućnost da sami organizujete vaše slavlje, ili da oni to učine umesto vas. Odaberite dekoraciju, bend i sve prateće elemente, a oni će svaku vašu želju pretvoriti u rralnost.

Uživajte u najlepšim trenucima tokom vašeg najvažnijeg dana i doživite nesvakidašnju proslavu koja ćete dugo prepričavati.

 

Kapacitet:

Kapacitet event centra Victory iznosi 350 mesta, što ga činu pogodnim za manje i veće proslave u kojima ćete sigurno uživati sa vašim najdražima.

 

Cena:

U ponudi je nekoliko menija za sve vrste proslava, od kojih možete odabrati onaj pravi po vašem ukusu. Cena menija kreće se od 22€ do 28€ po osobi.

062 262 212 Detaljnije >

Dream venue event center

Karađorđeva 2-4, Beograd

Opis:

Dobro došli na mesto gde se susreću modernost i elegancija. U okviru Beton hale, naslonjen na Kalemegdan, otvoren je nov i luksuzan event centar koji mami poglede svakog posetioca Beton hale, Dream venue

Ovaj moderan event centar poseduje divnu baštu sa pogledom na reku i savršen je kako za venčanje iz snova tako i za korporativni događaj ili intimnu proslavu.

Harmonija elegantnog enterijera, na susretu dveju reka, koje vidite iz bašte, učiniće da vaš dan zapamtite po izuzetnoj estetici i atmosferi.
O vašem savršenom venčanju brinuće veliki tim ljudi, koji će u potpunosti pružiti podršku u organizaciji.

Budimo zajedno Dream team i hajde da stvorimo uspomene za ceo život!

Kapacitet:

Idealan je za sve vrste proslava od 60 do 280 osoba u banket postavci. 

Cena:

Od 75eura u zavisnosti od odabranog menija.

063 11 111 64 Detaljnije >

Belwood Svečana sala

Ul. Kneza Višeslava 27, Beograd

Opis:

Belwood je najmoderniji i najnoviji event prostor u Beogradu. Nalazi se u šumovitom delu grada, jednom od omiljenih izletišta beograđana, Košutnjaku. 

Uživajte u jednom od tri menija, u jedinstvenom ambijentu za organizaciju venčanja, u prostoru koji može biti dekorisan bojama koje vi odaberete.

Vaš Belwood.

 

 

Kapacitet:

Raspolaže sa dve sale, kapaciteta 180 i 240mesta koje mogu biti i spojene. Prostor može biti dekorisan po vašoj želji.

069/66 22 11 063/66 00 33 Detaljnije >

Azzaro club

Ulica Jurija Gargarina 36, Beograd

Opis:

U prelepom prostoru, modernog dizajna organizujemo za Vas razne vrste proslava. Naš tim, sastavljen od profesionalnog i srdačnog osoblja, ispuniće svaku Vašu želju ili zahtev, a sve u cilju Vašeg što boljeg ugođaja. Pored vrhunske opreme kojom raspolažemo i kojom stvaramo čaroliju vizuelno zvučnih efekata, zatim dekoracijom u vidu cvetnih aranžmana, balona ili prirodnog ukrašavanja po Vašem ukusu, učiniće da Vam ovaj divan dan bude jos magičniji. Za Vas organizujemo :

Ketering, zajedno osmišljavamo izbor hrane i pića ili dobijate preporuku šefa kuhinje, vrhunsko profesionalno osoblje, profesionalna dekoracija, profesionalni fotograf...

Nudimo specijalan popust radnim danima i u periodu posla.

 

Kapacitet:

Organizujemo za Vas venčanja do 250 osoba.

Cena:

Cene variraju u zavisnosti od menija i datuma proslave.

065 30 20 551 Detaljnije >

Grand Ada restoran

Ada Ciganlija, Obrenovački drum, Beograd

Opis:

Svečana sala Grand Ada je savremen objekat na popularnoj lokaciji, na samoj Adi ciganliji. Poseduje privatan parking, najnovije ozvučenje i rasvetu što garantuje izuzetan zvuk benda koji odaberete.

Savremen enterijer restorana za koji je karakteristična kombinacija kamena i mermera koja objektu daje osećaj elegancije i topline, obećava da će se vaši gosti osećati prijatno i udobno.

 

Kapacitet:

Kapacitet je od 150 do 350 sedećih mesta.

Cena:

Cena zavisi od odabranog menija.

064 111 22 33 Detaljnije >