Dekoracija venčanja

20.03.2013 10:48

Dekoracija venčanja

Da, da došao je i taj dan u vašem životu. Za devojke sigurno najbitniji dan, dok za momke je dan posle venčanja najbolji dan. Većina momaka zaista ne obraća pažnju oko organizovanja venčanja koliko njihove lepše polovine. Današnja organizacija venčanja nije ni slična onima od pre samo nekoliko godina. Danas su najbitniji detalji svakog aspekta venčanja i bez dekoracije venčanje jednostavno nije potpuno.
Poštujte osnovna pravila i vaše venčanje biće savršeno organizovano. 4 osnovna pravila su 4 NE:
 - NE uklapati prostor u dekoraciju, već dekoraciju u prostor.
 - NE preterivati sa dekorisanjem
 - NE mešati više od 3 boje
 - NE mešati stilove
Sad kad znate šta ne trebate, ostaje vam da izaberete prostor za venčanja koji vam najviše odgovara i počnete da dekorišete vaše venčanje. Mnogo je lepše da podelite stolove nego da stoje u redovima.
Dobro organizujte rasporede sedenja da bi vam svi gosti bili zadovoljni. Radi lakšeg snalaženja stolove obeležite brojevima, a na pozivnicama naglasite za kojim brojem stola treba da sede gosti.
Dekoracija prirodnim cvećem je uvek dobar izbor. Cveće možete iskoristiti na toliko načina, da je to prosto savršeno. Izbor cveća oslikava vašu ličnost i stil. Potrudite se da i ostatak prostora bude dekorisan sa stolovima, venčanicom...Danas su vam na raspolaganju i mnoge agencije za organizaciju venčanja, tako da možete zajedno sa njima osmisliti kako će izgledati vaš najlepši dan. Možete npr. da izaberete sveće u kontrastnoj boji vašeg stolnjaka, možete da u staklenim posudama stavite latice vašeg omilljenog cveta, da napravite ramove sllika u kojima bi bio vaš omiljeni cvet i još mnogo sličnih stvari...
Što se tiče dekoracije sale, najbolji je izbor dekoracija balonima. Možete napraviti prelepe “rajske kapije” ili viseće balonske aranžmane koji bi bili u boji vašeg izabranog cveća.
Eto to bi bili samo neki od saveti za dekoraciju prostora. Na vama je da izaberete dobar bend, lepo se obučete i našminkate i srećni provedete najlepši dan sa najvoljenijim osobama.