Nova godina za pamcenje u Departman baru

08.05.2021 11:02

Nova godina za pamcenje u Departman baru

Nova godina za pamcenje u Departman baru biće i ovog puta jedan od najboljih dočeka u Beogradu a i šire. Predhodne godine sve do poslednjeg trenutka tražila se karta više, i to sve zbog ambijenta i vrhunske organizacije koja je stvorila ogromno interesovanje kod omladine.

 

DEPARTMAN BAR NOVA GODINA

 

 

Departman bar Nova godina biće kao i predhodnog puta ekskluzivan doček Nove godine koji će se danima prepričavati. U svom magičnom i luskuznom ambijentu prirediće vam nezaboravnu Novu godinu u kojoj ćete potpuno uživati. Očekuje vas mnogo iznenađenja, odlična klopa kao i bogata ponuda pića koje će se točiti tokom cele večeri.

Za odličnu atmosferu i dinamiku večeri biće zaslužena muzika čiji odabir će i ove godine sigurno biti atraktivan. Predhodne godine to je bila prelepa Biljana Milovanović i Đorđe Rakić koji su se potrudili da učine veče magičnim.

 

 

Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja Departman bar kao jedan od lidera u novogodišnjoj večeri, i kao mesto gde je odličan provod zagarantovan.

Ako volite doček Nove godine sa stilom uz kvalitetnu uslugu, specijalan odabir hrane i premium pića za vas i vaše prijatelje, Nova godina u Departman baru biće pravi odabir za vas.

Rezervišite vaše mesto u Departman baru pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).