Vintage je ponovo u modi

05.04.2013 11:41

Vintage je ponovo u modi

Verovatno primećujete dok šetate ulicama, pratite modne časopise i naprosto, gledate ljude kako se oblače da se "vintage" odnosno "starinsko-romantično", vratilo u modu. Kada kažemo vintage, pod tim mislimo na potpuno romantične sitnice kao što su: čipka, pastelne boje, mašnice, tračice, porcelan, i elegantne linije.

Ukoliko se spremate da uskoro izgovorite svečano "da", onda možete da razmislite o tome da venčanje organizujete u ovom fazonu.

Uklapanje celokupnog ličnog izgleda sa vintage izgledom sale za venčanje pretvoriće vaš dan u jednu divnu bajku.

Prvo, svakako, krenite od izbora venčanice.

Mi vam dajemo nekoliko predloga kako da izaberete najromantičniju venčanicu ikada!

Prvo, krenite od izbora vela. Veo neka bude od nekog punijeg materijala, po mogućnošću sa čipkom i perlicama.

Vintage venčanice su prekrivene sa čipkom, mašnicama i sa izrezom "na leđima". Ovo izgleda zaista zanimljivo, morate priznati!

Iako su podeljena mišljenja oko čipke, pa čak i ukoliko je ne volite, pravo vreme za nju je a kada nego na venčanju?! :)

Venčanice sa oblikom A, odnosno lepo strukirane koje se šire dole, pa presečene jednom divnom mašnom, pun su pogodak ukoliko težite ka vintage izgledu.

 

 

Gosti i kompletna sala za venčanje će definitivno ostati bez daha ako na sebi ponesete neko unikatno remek-delo. potražite dobru krojačicu, objasnite joj šta ste zamislili i neka magija počne. Danas je zaista veoma važno biti jedinstven!