Medeni mesec

19.04.2013 13:22

Medeni mesec

Nakon odabira datuma i sale za venčanje, potrebno je doneti i odluku o tome gde ćete provesti medeni mesec. Ovo može da predstavlja pravi ispit vaše ljubavi i strpljenja.

Odabir mesta za putovanje svakako zavisi od novčanih mogućnosti, ali ovo je idealna prilika da se malo razmazite i da odaberete nešto luksuzno i neobično.

Egzotična putovanja su najpopularnija za uživanje u medenom mesecu, međutim, ukoliko vam finansijska sredstva to ne dopuštaju, uvek možete izabrati neki paket romantičnog vikenda i provesti ga nezaboravno.

Ono po čemu bi svaki medeni mesec trebao da se razlikuje od običnih putovanja su:

- emocije: pripremite se psihički da je ovo putovanje ljubavi i da vam je fokus jedno na drugome i čist hedonizam u hrani, piću, leškarenju po plaži i... Zadatak ovog putovanja nije da upoznajete istorijske i turističke znamenitosti i da obilazite muzeje. Odlučite se za neka manje zahtevna mesta.

- smeštaj: obično nam nije važno gde smo smešteni, samo da imamo kupatilo i tolpu vodu.. Ali u izboru smeštaja za medeni mesec budite malo otvoreniji i izaberite neki hotel sa all inclusive. Nije fora da žena na medenom mesecu kuva i razmišlja šta da spremi za večeru...

- wellnes: objekti u kojima su uključeni wellness paketi su idealni. Opuštanje u dvoje, masaža ili sauna pravi je izbor. Ili wellness ili plaža- na vama je da odaberete ono što vam predstavlja veći užitak.

- nešto što nikada niste radili: medeni mesec je idealna prilika da isprobate ronjenje sa ajkulama, plivanje sa delifnima, ili nešto treće. Ovakve uspomene će vas zauvek povezati :)