Vrhunska privatna proslava na splavu Konzulat

18.10.2021 14:17

Vrhunska privatna proslava na splavu Konzulat

Vrhunska privatna proslava na splavu Konzulat je zagarantovana prilika da vaš specijalan dan protekne baš onako kako ste zamislili. Odaberite najlepši beogradski splav i organizujte proslavu iz snova u kojoj će svaki vaš gost sa osmehom na licu uživati tokom celog dana.

 

Kada planiramo važan datum i proslavu istog, važno je da odaberemo lokaciju koja će ispuniti naše kriterijume. Upravo zbog toga preporučujemo splav Konzulat Waterfront koji definitivno obara sa nogu svojim luksuznim enterijerom i modernim dizajnom.

 

SPLAV KONZULAT WATERFRONT PROSLAVE

 

 

Splav Konzulat Waterfront proslave će učiniti da budu zaista ekskluzivne i nezaboravne. Odaberite dekoraciju po želji i opremite prostor po vašoj meri gde ćete se savršeno provesti sa vašim dragim ljudima. Organizacija proslave zahteva strpljenje i dosta obaveza, zbog čega ponekada može zaboleti glava koliko god bili uzbuđeni jer se taj datum bliži.

 

Ukoliko želite, celokupnu organizaciju možete prepustiti stručnom timu koji tačno zna šta vam je potrebno za specijalan dan. Odaberite sve po vašoj želji i idejama, a oni će vaše želje pretvoriti u realnost. Opremiće vam sve do najsitnijih detalja kako biste u potpunosti bili zadovoljni.

 

Posebno oduševljenje mnogima predstavlja kapacitet splava Konzulat Waterfront koji može da organizuje proslave do 500 zvanica. Zahvaljujući tome, ovde možete organizovati i velike i male proslave a prostor će se preurediti prema vašim potrebama.

 

Za potpuni užitak u važnom danu, odaberite set meni prema vašem ukusu i uživajte u svakom zalogaju sa vašim gostima. U ponudi su sve vrste pića koje će biti na raspolaganju svim gostima tokom cele proslave. Svaki detalj pažljivo je osmišljen jer splav Konzulat Waterfront želi da u potpunosti zadovolji svakog pojedinca.

 

Neka vaša proslava bude kao iz bajke, kako zbog enterijera, tako i zbog organizacije i atmosfere koja je na ovom popularnom splavu zagarantovana. Budite deo najlepših proslava u Beogradu od kojih zastaje dah.

 

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).