Klub Kasina Beograd

04.06.2021 13:58

Klub Kasina Beograd

Klub Kasina Beograd je kroz svoju bogatu istoriju postao kultno mesto naše prestonice. Smešten u srcu Beograda, na Terazijama, ceo kompleks Kasina datira iz 1860. godine. Tada je na ovom mestu postojala prva pivnica, dok je hotel izgrađen nešto kasnije, 1922. godine.

Danas je poznat pod imenom Kasina by Community i predstavlja moderan bar i restoran, koji se u večernjim satima transformiše u atraktivan noćni klub.

 

 

Enterijer kluba Kasina by Community

Prelepi enterijer kluba Kasina by Community se renovira pred početak svake nove sezone. Prateći najnovije svetske trendove, donosi najmodernija osveženja i održava svoju jedinstvenu atraktivnost.

Klub je izuzetno prostran, ima visoke plafone i odličnu ventilaciju, tako da je u klubu uvek prijatno. Nikada nije previše zagušljivo, čak ni kada je kapacitet od 700 veselih posetilaca popunjen do poslednjeg mesta.

Da bi gosti u potpunosti uživali u udobnosti i komforu, ostavljeno je dovoljno prostora za neometano đuskanje, kretanje kroz klub, upoznavanje i druženje.

Najsavremenija rasveta i vrhunski zvuk u klubu Kasina Bar, savršeno upotpunjuju fantastični ambijent i atmosferu.

 

 

Muzički program kluba Kasina by Community

Muzički program kluba Kasina by Community baziran je na živim svirkama i vrhunskim nastupima popularnih bendova i izvođača.

Repertoar se menja iz večeri u veče, a trenutno aktuelan program uvek možete pogledati na našem sajtu kudaveceras.rs

Najveći deo popularnosti i svoje reputacije jednog od najtraženijih mesta za izlazak, izgradio je, pre svega, zahvaljujući gostovanjima najvećih regionalnih zvezda, kao što su: Marija Šerifović , Hurricane, , Jelena Karleuša , Nataša Bekvalac , Aca Lukas, Lexington bend , Saša Kovačević , Edita,Lapsus bend, Tropico bend, Dženan Lončarević , Maya Berović, , OK bend,, Aleksandra Prijović , Mirza Selimović , Ivana Selakov.

Žestok ritam i vulkanska energija uzavrele atmosfere u klubu Kasina nikada vas neće razočarati, već će premšiti Vaša najveća očekivanja.

Da bi dobar provod bio još bolji, na raspolaganju Vam je fenomenalno osoblje i odabrana ponuda najkvalitetnijih, standard i premium pića.

 

 

Gosti u klubu Kasina

Gosti u klubu Kasina su uglavnom pripadnici malo starijih generacija. Boravak u klubu, osobama mlađim od 23 godine, nije dozvoljen.

Dress code je obavezan. Neophodno je poluelegantno ili elegantno oblačenje, što je i normalno i pristojno za ovakav nivo provoda i ovako elitan lokal.

 

Kasina by Community - rezervacije

Telefon za informacije i Kasina by Community rezervacije: 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)