Oni navijaju a one rade nešto drugo...

04.07.2014 15:31

Oni navijaju a one rade nešto drugo...

Počelo je svetsko prvenstvo u fudbalu, prepune bašte uličnih kafića drhte pod navijačkim pesmama i uzvicima. Veliki plazma televizori za mušku populaciju atraktivniji su i privlačniji od bilo koje devojke. Lepe žene možda šetaju gradom ali samo one jedne druge primećuju.

U ovom vremenskom periodu i zauzete i slobodne žene moraće sebi da nađu neku drugu zanimaciju, ako ne žele da navijaju. Jedne nedostatak pažnje leče šopingom, a na isti način i kažnjavaju one koje su ih zamenili za televizor i pivo koji su  u ovim vrelim danima neraskidivi. Druge se odlučuju za šetnju, kozmetičke tretmane, i druženje sa drugaricama. Ovo je idealno vreme da ojačaju poljuljana ženska prijateljstva zanemarena zbog dugih veza. Takođe i period kada se singl i zauzete devojke najbolje razumeju. Pa kada  je već tako sve zajedno možete da krenete u ludi ženski provod bez kontrole i granica, jer oni koji treba da brinu sada imaju veću muku. Ako budete imale sreće možda sretnete i nekoliko galantnih muškaraca kojima su veštine zavođenja daleko zanimljivije nego štrljanje lopte po terenu.

Dakle, ako sumiramo u očima muške populacije u ovim danima žene ne postoje osim ako nisu zgodne konobarice u punim lokalima, jedino njih muškarci sa entuzijazmom dozivaju, ali na njih ne treba biti ljubomoran jer i njih zovu samo zbog piva. Dakle za vreme svetskog prvenstva:

1. Možete da preuređujete kuću, da je dekorišete i uredite prema vašim željama. Možete da se posvetite nekom svom starom hobiju i ispunite vreme konstruktivno se opuštajući. Ako želite da osvežite prostor, pritom naučite nešto novo i kreativno, možete da aranžirate cveće. U isto vreme ćete se relaksirati i usmeriti svoje vreme i energiju na ono što vas ne zamara, a to je svakako svetsko prvenstvo.

2. Ako ne želite da budete kreativne, ako u inat želite da budete raskalašne približno kao i oni koje čekate kod kuće. Onda vam šoping može biti samo uvertira za organizovanje ženskih žurki koje završavaju u gradu. 

Postoje različiti tipovi žena, one koje vole da uživaju u samoći i koje je konstruktivno troše svoje vreme (aranžiranje cveća kod kuće), postoje i one koje ga radije aranžirano dobijaju u gradu. U svakom slučaju i jedne i druge su prepuštene sebi i svojim izborima, dok muškarci navijaju, dame mogu da rade sve drugo.