Pozivnice za venčanje

25.01.2013 13:08

Pozivnice za venčanje

Odabirom prave pozivnice za venčanje svakako ćete upotuniti vaš stil, i poslati poruku vašim gostima kakav ste par i šta želite. Nekada je bilo zaista nevažno kako će pozivnice da izgledaju, ali danas je to i više nego pitanje stila i ukusa.

Tako, ima parova koji se odlučuju za potpuno "otkačene" pozivnice, i tim putem šalju poruku "hej, mi se baš zabavljamo", dok drugi idu u krajnost elegancije i profinjenosti birajući najfinije i najlepše dizajnirane pozivnice.

Dizajneri pozivnica za venčanje su sve više i više popularni u svetu grafičkog dizajna, pa shodno tome možemo naći i veliki izbor ili tražiti custom made tj. rađene po porudžbini i želji mladenaca.

Mi ćemo vam predstaviti par pozivnica koje su definitivno hit.

Ukoliko ste par koji se baš dobro zabavlja, naš predlog su pozivnice sa nekom zajedničkom fotografijom sa putovanja, koja po vašoj želji, može biti skroz zanimljiva.

Za one sa prefinjenijim ukusom i željom za elegancijom, predlažemo pozivnice sa mašnicama-koje su inače pravi hit !

 

Ukoliko vaša želja da budete posebni pomalo prelazi i granice običnog, evo našeg predloga:

 

 

Ako ste od onih koji vole čipku u svakom obliku, zašto ne biste i vaše pozivnice okitili sa njom?

 

Ako volite boje i puni ste vedrine i duha, evo još jednog predloga za vas:

Za koju god varijantu da se odlučite, nemojte nikada zaboraviti da su pozivnice nešto čega ćete se sećati celog života, i koje ćete čuvati i vi i gosti kao uspomenu na vaš  najlepši dan. Shodno tome, posvetite dovoljno vremena ovom izboru jer on i nije toliko nevažan.