Da li ste spremni za novu sezonu na splavu Leto?

05.06.2021 12:37

Da li ste spremni za novu sezonu na splavu Leto?

Da li ste spremni za novu sezonu na splavu Leto? – pitaju nas sa našeg omiljenog splava Leto.

Spremni smo i više nego spremni. Dugo smo čekali, ne samo da nam stigne leto, već i dozvola da se ponovo okupljamo, družimo i izlazimo u najluđi noćni provod u ovom delu sveta. Koliko su nam samo nedostajale vrele prestoničke noći, veseli doterani ljudi i najbolja muzika. A koliko nam je tek nedostajao naš voljeni splav Leto .

Otvoren pre samo 3 godine, već prve sezone osvojio je poznate gradske face, brojne strance ali i pripadnike beogradskog džet seta. Osvojio nas je prvoklasnim prestižnim stilom koji pažljivo neguje.

 

 

Uređenje splava Leto kombinacija je modernog i urbanog, a istovremeno elegantnog i luksuznog dizajna. Ispunjen prelepim bujnim zelenilom predstavlja pravi tropski bar na beogradskoj reci, sa koga se pruža prelep pogled na Kalemegdansku tvrđavu.

Splav Leto je letnja oaza obožavalaca kvalitetnog house, tech house, deep house i disko zvuka. Najbolji nastupi popularnih beogradskih di džejeva, kao što su Mancha, Oisha, Daniel Čehranov, Teo Trunk, Nexie i mnogi drugi, prave magično dobru energiju i atmosferu.

 

 

Vrhunski zvuk, svetlosni efekti, opijajući kokteli i najkvalitetniji šampanjci, upotpunjuju savršen ugođaj. A da čaša uvek bude puna, staraju se fenomenalni šankeri i konobari. Pre pandemije, radno vreme splava Leto bilo je sredom, petkom i subotom, od 23h do 05h. Nedelja je bila rezervisana za populari matine, koji je počinjao u 18h.

Sličan program očekujemo i ove sezone, nakon ukidanja svih ograničenja, koje bi trebalo da usledi u narednim danima.

Kontakt za rezervacije i informacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)