Romantično venčanje na otvorenom

01.03.2013 12:28

Romantično venčanje na otvorenom

Sanjate li o romantično venčanju? Da li želite da vaše venčanje bude baš kao iz bajke?

Životom u Srbiji teško da možemo priuštiti venčanje na Maldivima i sl. ali i kod nas, u našem okruženju postoje divna romantična mesta koja mogu vaš dan da pretvore u bajku.

Da bi venčanje bilo potpuno romantično, predlažemo vam da birate jesen ili proleće jer boje ovih godišnjih doba mogu doprineti ukupnom osećaju.

Ukoliko želite venčanje kao iz bajke, onda odaberite prostor za vencanja koji u svom sklopu ima prelep vrt ili neku zanimljivu terasu.

Vrt uvek možete ukrasiti prelepom "kapijom ljubavi" i za povoljnu cenu pronaći umetnika koji će ovo da dizajnira samo za vas. Kao na primer ovo:

 

Takođe, kako bi sve bilo u "vilinskom" ambijentu, potrudite se da deokracija stolova prati ovo prirodno okruženje, te stolove postavit kao prava mala prirodna gnezdašca:

Uz cvrkut ptica, i vaše "da" će drugačije da zvuči.

Ove ideje su naravno primenjive ukoliko ste sigurni da vas vremenska prognoza neće razočarati, ali ako postoji šansa za kišu i vetar (što je vrlo često na proleće i jesen), onda bi bilo bolje da se pobrinete da se sve odvija na jednoj lepoj, zaklonjenoj terasi.

Gostima će sigurno prijati svež vazduh, toplota sunca i mogućnost da malo prošetaju i ispruže noge po zelenoj travi.

Malo je lokala u velikim gradovima koji će vam omogućiti ovakvo venčanje, ali sigurni smo da na periferiji, samo nadomak velikog grada možete pronaći jedan divan kutak koji će u sklopu sale za proslave ponuditi i prelepu baštu ili vrt.