Kako odabrati idealan poklon za svadbu

09.11.2015 16:25

Kako odabrati idealan poklon za svadbu

Vama vrlo bitna svadba se bliži a vi još niste odabrali idealan poklon za mladence? Ne očajavajte, još uvek nije kasno da dobijete dobre ideje i da se odlučite za najbolji mogući poklon koji je pritom i u skladu sa vašim budžetom tj sumom novca koju planirate potrošiti na taj poklon. Nekada čak i ako nemate nešto puno novca za poklon, možete imati stila pa i za taj manji novac odabrati poklon sa ukusom, a uz njega i smisliti neku lepu čestitku za svadbu koja će oduševiti mladence. Često su upravo ti sitni gestovi ono što se najviše ceni i najduže pamti

Za početak trebate da razmislite upravo o tome – koliko ste u mogućnosti da izdvojite novca za takav poklon i koliko su vam bliski ti mladenci. Logično je da ćete za neke ljude koji su vam jako bliski ili koji su vam baš bliža rodbina, odvojiti veću sumu novca i kupiti grandiozniji poklon nego za neke koje idete tek da ih ispoštujete i da se pojavite pošto su na primer i oni bili kod vas ili slično.

Kada ste odlučili koliko novca možete ili želite potrošiti na svadbeni poklon za mladence, onda se pristupa traženju idealnog poklona u okviru tog predvidjenog budžeta.

Zavisno od budžeta koji ste predvideli, možete se odlučiti na primer za neki uredjaj koji će im biti koristan u kući, tipa neki blender, ili možda set čaša, tanjira, pribora za jelo ili slično. Takodje, često nećete pogrešiti i sa nekim kvalitetnim šampanjem uz to.

Ipak, to su uglavnom klasični pokloni sa kojima se ne može nešto pogrešiti i većina se upravo odlučuje za takvu vrstu poklona gde će mladencima dati neki uredjaj ili nešto što će im trebati za kuću u budućem zajedničkom životu.

Nešto originalnije i zanimljivije bi moglo biti da se raspitate u turističkoj agenciji ili u nekom dobrom welnness-spa centru za vaučere na odredjena putovanja ili tretmane. Možete im u odredjenoj vrednosti koja se uklapa u vaš budžet, kupiti i pokloniti putovanje za dvoje na nekoliko dana ili na primer vikend potpuni tretman u wellness i spa centru da se opuste i uživaju. Takav poklon je na primer dosta originalniji i takodje će vrlo dobro doći mladencima. Datum naravno ostavite otvoren da se oni mogu uklopiti kada im odgovara.

Ovo su dve dealne ideje za poklon. Prva je igranje na sigurno i očekivano, a drugo je igranje na malo zanimljivije, originalnije i uzbudljivije.

Uz ove dve dobre ideje, naravno uvek vam ostaje mogućnost da ukoliko dobro poznajete mladence, znate šta im je potrebno pa da im baš to kupite. Tako neće biti greške i svi će biti zadovoljni. Zato ukoliko ste u mogućnosti, super bi bilo i da saznate šta oni zaista žele pa da im baš to i kupite.

Bilo kako bilo, verujemo da nećete pogrešiti u izboru i da ćete se lepo provesti na svadbi!