Doček Nove godine 2022. uz Natašu Bekvalac u hotelu Hilton

24.11.2021 14:19

Doček Nove godine 2022. uz Natašu Bekvalac u hotelu Hilton

Ne propustite doček Nove godine 2022. uz Natašu Bekvalac u hotelu Hilton koji će ovog puta oduševiti sve goste. Uživajte u ekskluzivnoj ponudi hotela Hilton koji vam ovog puta obećava specijalan provod. Nataša Bekvalac Nova godina je prilika da se dobro zabavite i uživate u jedinstvenom nastupu prelepe Nataše.

 

 

Hotel Hilton Nova godina ove godine priprema vam mnoštvo iznenađenja kada je doček Nove godine u pitanju, zato ako želite zaista dobro da se zabavite i uživate u luskuzu hotela Hilton, Nova godina je prava prilika da se prepustite njihovoj vrhunskoj organizaciji. Kompletnu ponudu za Novu godinu u hotelu Hilton možete saznati putem broja 062/111-22-33.

Nataša Bekvalac jedna je od najpopularnijih pevačica koja se nalazi na muzičkoj ceni već godinama unazad, i zbog toga je njen nastup prava ekskluziva i zadovoljstvo. I ovog puta učiniće svojim nastupom i velikim hitovima da u potpunosti uživate u svakom trenutku večeri i prepustite se odličnoj energiji koju prenosi na sve prisutne.

Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja prestižni hotel Hilton koji će novogodišnje veče pretvoriti u pravu senzaciju i pravo uživanje. Ne propustite priliku da budete deo najlepšeg dočeka u Beogradu, a svoju kartu možete rezervisati na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).