Spremite se za najluđe večeri na splavu Freestyler

18.05.2021 12:39

Spremite se za najluđe večeri na splavu Freestyler

Sa letnjom sezonomspremite se za najluđe večeri na splavu Freestyler koje će vas ove sezone oboriti sa nogu. Kao najbolji prestonički splav za koji se zna i van granica Srbije, očekujte spektakularan provod kakav do sada niste osetili.

Splav Freestyler predstavlja prave čari beogradskog noćnog života i čest je odabir većine stranaca koji posete Beograd sa željom da dožive izlazak u Srbiji o kojem se toliko priča.

 

 

Poznato je da splav Freestyler biraju urbane gradske face i oni koji uživaju u elektronskoj muzici kao i najpopularnijim Rnb melodijama. Takođe, slušali ovakvu vrstu muzike ili ne, obožavaćete provod koji budete doživeli sa ove strane reke.

Splav Freestyler ugostio je mnoge domaće zvezde koje su ovde nastupale a neke od njih su Senidah , Teodora Dzehverović , Voyage i Breskvica , Vuk Mob , itd.

Svako veče na splavu Freestyler je priča za sebe i koje god veče da odaberete, sigurni smo da ćete se ludo i nezaboravno provesti. I ove sezone očekujte neočekivno i doživite prave čari noćnog života u Beogradu.

Rezervišite vaše mesto na splavu Freestyler pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).