Doček Nove godine 2022. sa Sašom Matićem u hotelu Hyatt

23.11.2021 10:57

Doček Nove godine 2022. sa Sašom Matićem u hotelu Hyatt

Priuštite sebi doček Nove godine 2022. sa Sašom Matićem u hotelu Hyatt i obezbedite najlepši provod koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Saša Matić Nova godina je novogodišnje veče koje se ne propušta jer vas očekuje niz njegovih najvećih hitova, odlična atmosfera i neodoljiva energija u kojoj ćete svakako uživati. Njegove pesme su hitovi koji udaraju pravo u srce, zbog čega je pravo zadovoljstvo slušati ga, posebno kada je u pitanju doček Nove godine .

Hotel Hyatt Nova godina 2022 predstavlja jedan od najluksuznijih hotela u Beogradu i svake godine organizuje ekskluzivnnu proslavu Nove godine koja se organizuje na visokom nivou. Navikli smo da hotel Hyatt bira uvek najveće muzičke zvezde, zato je i ovog puta odabrao velikog muzičara Sašu Matića .

 

 

Kao i uvek, besprekorna organizacija novogodišnje večeri, jedna je od glavnih karakteristika hotela Hyatt, zato budite sigurni da ćete u potpunosti uživati u komforu i eleganciji. Očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola u čijim ukusima ćete zaista uživati. Vrsni kuvari luksuznog hotela priuštiće vam magične zalogaje, a u ponudi će biti i bogata ponuda pića koje će se naplaćivati po utrošku.

Cena karte za Novu godinu u hotelu Hyatt kreće se od 160€, 170€ i 180€, u zavisnosti od pozicije sedenja. Obezbedite sebi magično novogodišnje veče koje će vas ostaviti bez reči i pozovite vaše najdraže da zajedno uživate.

Nova godina Beograd uvek nudi atraktivne novogodišnje ponude, zato što pre obezbedite sebi kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).