Restoran Dunavska terasa

Ribarsko ostrvo, Novi Sad

Opis:

"Dunavska Terasa" je idealno mesto za organizovanje svadbi i drugih proslava sa većim brojem ljudi.

Moderno opremljena kuhinja poseduje kapacitete da bez problema posluži ovaj broj gostiju, a obezbeđen je i  HACCP sertifikat kao garant bezbedne pripreme hrane. Radi brze i efikasne usluge jedan konobar ide na maksimum 20 gostiju.

Ipak, ono što predstavlja pravi dragulj "Dunavske Terasa" je njena lokacija na Ribarskom ostrvu. Prirodno okruženje - šuma, naša najveća reka Dunav, prirodni izvor vode i dečje igralište su stvari koje će oduševiti sve vaše goste, a vašu proslavu učiniti još lepšom i prijatnijom. 

 

 

Kapacitet:

Sala za svadbe restorana "Dunavska Terasa" može da primi i do 400 ljudi, bašta 200, a  postoji mogućnost zakupa plutajućeg pontona površine 200m2 sa 100 sedećih mesta. Parking prostor raspolaže sa 50 mesta.

Cena:

Cena sale i usluga zavisi od dana i broja gostiju

021 468 524 Detaljnije >

El Derecho Caffe-Bar & Restaurant

Bulevar Kralja Aleksandra 67, Beograd

Opis:

El Derecho caffe-bar/restaurant, elitni je ugostiteljski objekat i zajedno sa Tašmajdanskim parkom koji se nalazi preko puta, predstavlja pravu oazu u samom srcu Beograda. Pozicija restorana, prelepa bašta, luksuzno uređen enterijer (drvo / kamen), kao i izuzetno profesionalni standardi usluga čine El Derecho jednim od najpoželjnijih mesta za izlazak u Beogradu.
Enterijer restorana odlikuje moderan izgled elegantnih nota preovlađujućih zemljanih boja, obogaćen najkvalitetnijim drvetom i kamenom. Sala i bašta su opremljeni sa po tri LCD televizora, a bašta još i sa jednim video bimom.  
El derecho je idealno mesto za "moderne" svadbe, na koje se mladi u poslednje vreme, sve više odlučuju. Takođe, neretko se organizuju i proslave kompanija, rođendana, diplomskih žurki...
 

 

Kapacitet:

Svadbe do 130ljudi

Kokteli do 250ljudi

Rođendani do 200ljudi

Cena:

Cena iznajmljivanja prostora zavisi od odabranog menija i termina održavanja proslave. A cene se kreću od 15e do 25e (meni po osobi).

063.11.111.64 Detaljnije >

Restoran Verona

Dalmatinske zagore 1i, Batajnica, Beograd/Batajnica

Opis:

Nadomak Beograda, u centru Batajnice, vrata Vam otvara novi restoran "Verona". Kada budete zakoračili u njegovo carstvo, pronaći ćete sve što Vam je potrebno.

Za sudbonosno "da" ne morate da prelazite granicu Italije, dovoljno je da dodjete u restoran "Veronu" i krunišete Vašu vezu brakom... Poseban dojam o restoranu "Verona" ostaviće Vas i Vaše zvanice bez daha sa svojim enterijerom, ljubaznim osobljem i raznolikim menijima. Pored toga, obezbeđujemo sve vrste dekoracija, fotografa i kamermana, muziku i trubače, burme, venčanicu iz snova, svadbenu tortu... Restoran "Verona" obezbeđuje specijalni popust za venčanja koja se organizuju u vreme posta i radnim danima.

Naš moto je: "Vi poželite, mi osmislimo i realizujemo" i čarobnim štapićem prevaziđemo sva Vaša očekivanja... Dobrodošli u restoran "Veronu"...

Kapacitet:

Svečana sala za venčanja i sve druge proslave ima mogućnost da primi 150 zvanica.

Cena:

Postoji više menija, cena od 18e do 24e, sa mogućnošću promene menija i usklađivanja sa željom i potrebama mladenaca. Specijalni popust za venčanja u vreme posta i radnih dana, kao i cena od 5e za venčanje u režiji mladenaca (odnosi se na cenu po stolici, ako mladenci žele da organizuju svoje venčanje sa svojom hranom i pićem)

065.30.20.551 Detaljnije >

Restoran Ada na vodi

, Beograd

Opis:

Banket sala restorana „ADA“ nalazi se u jednom od najlepših delova grada, na Dunavu i predstavlja idealno mesto za organizaciju svih vrsta proslava: seminara, konferencija, promocija, kompanijske obuke, prijema, venčanja, poslovnih sastanaka i drugih privatnih događaja.


Ada raspolaže kompletnom audio-video opremom kao podrškom svim tipovima događaja. Možemo vam preporučiti ili za vas angažovati muzički bend.

Kapacitet:

Kapacitet restorana je od 125 do 250 mesta u zavisnosti od tipa događaja.
U svojoj ponudi za Vas imamo i VIP salon kapaciteta 40 sedećih mesta koji je idealno mesto za poslovne i porodične ručkove ili sastanke u intimnoj atmosferi sa pogledom na Dunav.

Cena:

Od 27e do 35e po sedećem mestu u zavisnosti od ponude i datuma.

065.30.20.551 Detaljnije >

Košuta restoran u prirodi

Pionirska 32, Košutnjak,, Beograd

Opis:

Tradicija koja traje decenijama, a zove se Košuta. Izuzetan ambijent u prirodnom okruženju samog srca Košutnjaka, zbog kojeg je restoran postao nezaobilazno mesto dobrog provoda.

Mirno i skrovito okruženje, prostrana letnja bašta sa pogledom na jezero, domaćinska atmosfera, kvalitetna usluga, kao i kulinarske veštine našeg odabranog osoblja čine Košutu jedinstvenim mestom za druženje.


Kapacitet:

Košuta raspolaže sa 4,5 ha zelene površine, renoviranom salom od 170 sedećih ili 200 stajaćih mesta, renoviranom baštom od 400 sedećih mesta, mini zoološkim vrtom i dečijim igralištem.

065 30 20 551 Detaljnije >

Colonial Sun

, Beograd

Opis:

Colonial Sun se punih 10 godina bavi pružanjem širokog spektra usluga kada je u pitanju ugostiteljstvo i sport.


U najlepšem delu Beograda nalazi se kafe - restoran Colonial Sun sa otvorenim bazenom i sportski centar koji raspolaže teniskim terenima, fitnes centrom, halom za fudbal i košarku.


Koncept koji definiše Colonial Sun razlikuje se od standardnih restoranskih ponuda, ambijenata i usluga. Pored ljubaznog osoblja, prelepog ambijenta i kvalitetne ponude hrane i pića, raspolažemo i idealnim prostorom za svečane prilike (svadbe, rođendane, maturske večeri) kao i prostorom za poslovne događaje (team building-e, konferencije, promocije...)

 

Kapacitet:

Do 130 mesta glavna sala + 30 mesta VIP sala.
 

Cena:

Od 35e po sedećem mestu.

065.30.20.551 Detaljnije >

Klub Šuma

Ada Ciganlija , Beograd

Opis:

Klub Šuma se nalazi na makiškoj strani Adi Ciganlije (treći lokal po redu). Savršeno mesto kako za svadbene ručkove, tako i za korporativne proslave. O dekoraciji samog prostora nećemo puno pričati - slika govori više od reči.

 

Kapacitet:

Do 200 sedećih mesta

065.30.20.551 Detaljnije >