Cvetić u kosi, ove godine se nosi

22.02.2013 10:00

Cvetić u kosi, ove godine se nosi

Krenućemo od pretpostavke da ove godine planirate da se venčate i stanete na "ludi kamen". Muškarci sigurno nemaju problem "šta ću sa kosom", dok je kod žena ova tema veoma razrađena i problematična. Bilo da imate dugačku, kratku ili srednju kosu, ono što je definitivno hit 2013. i sa čim nećete pogrešiti jeste prirodan izgled. Uštogljene punđe, svaka dlaka na svom mestu, ne, to nije ono što se traži. Upravo ova činjenica može da vas nagna da budete "sama svoj majstor" u svadbenom izgledu.

Pretpostavljamo da trend kićenja sale za venčanje poznajete i da ste svesni da je opšti hit u dekorisanju sale za proslave  predstavlja puno cveća... Mnogo cveća!

Zašto se onda, i vi ne biste pretvorile u cvetnu vilu, i ukrali jedan cvetić vašem dekorateru? Na prirodnoj i ležernoj punđi ništa neće lepše stajati od nežnog cveta a samim tim, činićete celinu sa vašom dekoracijom prostora.

Evo nekih od ideja koje vam predlažemo za frizure za venčanja (možete ih iskoristiti i ukoliko niste mlada) :)

 

Ležerna punđa za svaki dan. Možete ovakvi i na posao, a uz samo sitan dodataka ona može postati punđica uz venčanicu!

 

Jednostavna i "zalizana" punđa. Naš predlog je da umesto plastične dekoracije ubacite prirodne cvetiće. To ne može da ne valja!

 

Opšti hit- pletenica sa dva pramena!  Ovo možete sami da napravite ili da zamolite prijateljicu. Par belih rada u korenu, i vi ste zaista vilinska princeza!

 

 

Punđa Adele, opšti hit, uz obavezan ajlajner na očima. Veoma svedena i elegantna. Naravno, uz cvetiće. Naš predlog je da u ovom slučaju, dodate šareno cveće, kojim biste "razbili" preteranu uštogljenost koju daje punđa.