Izbor venčanice prema obliku tela

25.08.2015 10:41

Izbor venčanice prema obliku tela

Vest da su se venčali glumica Dženifer Aniston i Džastin Teru propratili su svi svetski mediji. Međutim, nakon toga počela su nagađanja o detaljima njihovog tajnovitog venčanja. Najviše prašine podigla su nagađanja o venčanici koju je Dženifer nosila. I pored mnogih nagađanja i lažnih pretpostavki, to je i dalje misterija. Posmatrajući njen modni stil, verujemo da je i venčanica bila fenomenalna i u skladu sa njenim oblikom tela.

Evo nekoliko predloga venčanica prema obliku tela (koje će možda i vama pomoći da izaberete idealnu haljinu za sebe):

Peščani sat

Veoma zahvalan oblik tela: imate "i kuk i struk" i želite to da istaknete. Ovaj veoma ženstveni oblik tela najbolje je da istaknete "sirena" venčanicom. Ovakva venčanica staviće naglasak na vaše najjače atribute.

vencanica pescani sat

Dečačka figura

Dečačku figuru karakteriše ravan oblik tela bez naglašenih oblina. Ali, podjednako ženstveni utisak ostavićete ukoliko naglasite ramena i izaberete venčanicu koja ima puno volumena u donjem delu.

vencanica od cipke

Nizak rast

Ukoliko želite vizuelno da se izdužite, izaberite venčanicu koja je ravna i napravljena od nakih i lepršavih materijala. U ovom slučaju, čipka će vam biti najbolji saveznik.

cipkane vencanica

Naglašene obline

Za devojke sa naglašenim oblinama mogu da izaberu haljine sa korsetom i raskošnom suknjom. Na taj način, istaći će najbolje i istovremeno sakriti manje elemente svoje građe.

vencanice

Kruškast izgled

Kruškastom obliku tela najbolje stoje takozvani A krojevi venčanica. Poželjno je dodati i neki detalj na rukavima, ali nije obavezno.

vencanice a kroj