Splav Pristan uskoro otvara svoja vrata najboljeg provoda u Beogradu

25.04.2022 16:55

Splav Pristan uskoro otvara svoja vrata najboljeg provoda u Beogradu

Splav Pristan uskoro otvara svoja vrata najboljeg provoda u Beogradu , a mi već sa nestrpljenjem iščekujemo veče kada ćemo konačno posle dužeg vremena doživeti kvalitetan izlazak. Splav Pristan predstavlja mesto autentičnog provoda u Beogradu gde je svaki vikend priča za sebe.

Opustite se i prepustite uzbudljivoj sezoni koja se sprema, a kako organizatori kažu, biće ovo najbolja sezona do sada od kako postoji splav Pristan. Sudeći prema menadžementu koji stoji iza ovog splava, biće ovo vrelo leto koje vam sprema puno toga novog i zanimljivog.

 

 

SPLAV PRISTAN BEOGRAD

 

 

Splav Pristan Beograd nalazi se na 25. maju, što je dodatno interesantno jer na ovom delu reke nema drugih splavova za večernji provod. Daleko od gradske gužve imaćete priliku da uživate u energiji koju ovaj splav nosi, i po čemu je odavno prepoznatljiv. Ono po čemu je takođe poznat splav Pristan, jesu najbolje Rnb žurke u Beogradu tokom leta.

Očekujte još bolje večeri nego pre, gde će se vrteti isključivo najveći muzički hitovi i gde će provod trajati sve do jutra. Biće toliko iznenađenja, zato nećemo sve da otkrivamo kako biste u potpunosti bili oduševljeni onim što vas očekuje.

Sam ambijent ovog popularnog splava mnoge oduševljava, jer je pažljivo dekorisan, sa puno kreativnosti i predstavlja pravu malu tropsku oazu hedonizma koji ćete doživeti već tokom prve posete. Autentičan i uzbudljiv, splav Pristan priuštiće vam najbolje letnje žurke do sada.

Kao i predhodne godine, očekuju vas najbolji letnji kokteli koji će dodatno začiniti provod i pružiti vam potpuno uživanje u najlepšim letnjim večerima na splavu Pristan.

Sve informacije u vezi splava Pristan, kao i rezervacije možete izvršiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).