Uradi sam - bidermajer

08.07.2013 11:34

Uradi sam - bidermajer

Ukoliko ste odlučili da ove godine izgovorite veliko "da", onda je to sigurno nešto najvažnije što ćete uraditi u svom životu. Uspomene se moraju čuvati, a ponekad je to nemoguće... Ako se odlučite za bidermajer od prirodnog cveća, onda će on brzo da uvene i nestane, međutim ako želite da pratite malo modernije trendove,te da se po nečemu izdvojite od ostalih mladih, mi vam predlažemo da pokušate same sebi da napravite bidermajer. Ovakav bidermajere će vam posevno biti drag, jer osim činjenice da ste ga same napravile, on će vam ostati dok god vi to želite. Biće potrebno samo da ga sačuvate od prašine, i on će i za 10 godina braka da zablista kao prvog dana.

Svadba će vam ponovo proletiti pred očima... Ipak, uspomene su nešto što morate sačuvati!

Mi vam danas predstavljamo upustvo kako da napravite sopstveni bidermajer i da celokupnom izgledu za svadbe dodate konačni izgled.

 

1. Potrebna vam je živa, klješta, pištolj za lepak i komadići bele tkanine. Perlice, čipka i sve ostalo je dobrodošlo :)

 

2. Isecite od tkanine cvetiće, presavijajte ih, i lepite na belu osnovu.

 

3. Dodajte cvetiću unutrašnjost i prikačite ga na žicu. Iskombinujte ostale boje i tračice što imate i sve to složite u jedan lep buketić.

 

Našijte nekoliko perlica, i završetak (žicu) obmotajte belim satenom i spremni ste! :)