Najnoviji trendovi u dekoraciji venčanja

06.06.2014 14:24

Najnoviji trendovi u dekoraciji venčanja

 

Kada je dekoracija u pitanju led zavese su univerzalno rešenje za savremeno, luksuzno i jednostavno dekorisanje svakog prostora i svakog tipa zabave. Uspešno krase enterijer diskoteka, kafića, restorana pa i moderno ukrašenih domova. Upravo zbog svoje efikasnosti i univerzalnosti  predstavljaju jedan od najnovijih trendova dekoracije venčanja. 

led zavese za dekoraciju vencanja

Prema svim pravilima o uređenju prostora za venčanja, centralna figura prostora mora da bude mladenački sto. Uglavnom malo izdignut, bolje osvetljem i raskošnije dekorisan mladenački sto mladence stavlja u prvi plan. Jarko cveće, raskošan escajg, posebno ukrašene i dizajnirane čaše, cvetni aranžmani... samo su deo ukupnog utiska koji u korak mora da prati ostatak prostora.

Korak dalje u dekorisanju koji na pravi način privlači pažnju ali sa merom i ukusom jesu led zavese. Na zidu iza svadbenog stola zamenile su tradicionalne zavese i materijale. Predstavljaju dodatno osvetljenje, izgledaju veoma atraktivno, a celom prostoru daju svežinu i odaju jedinstven utisak savremenog, skupog i modernog. Upaljene pri zagašenom svetlu po malo podsećaju na zvezdani svod.

 

Led zavese su upravo ona prava mera koju je pri dekoraciji potrebno postići pa ne čudi zašto se u poslednje vreme mladenci često za njih odlučuju. Kod dekoracije je izuzetno važno da se ispoštuje tanka linija koja deli luskuz lepotu od kiča, a sa led zavesama se upravo taj izgled postiže. Veoma efektivne, lako se uklapaju sa ostatkom prostora i ostalim dekorativnim sredstvima. Proizvode se u različitim bojama, a čest su detalj ne samo na venčanjima već u luksuznim romantičnim restoranima, jer na romantičan način prate korak sa vremenom. 

trendovi u dekoraciji vencanja

 

Pored izbora boje možete da birate dimenzije, od čega generalno zavisi i cena. Efekti su kao što se na slikama vidi fantastični, a cena je pristupačna i razumna. Predviđene su za enterijer ali se ravnopravno mogu koristiti i u otvorenom prostoru. Ove zavese su idealno rešenje za sve vrste proslava. Uz daljinski upravljač imate mogućnost da menjate boju lampica kao i da u skladu sa zabavom u određenom momentu ispišete poruku. Veoma su popularne u diskotekama, ali se zbog njihove dugotrajnosti i atraktivnosti mnogi boemi odlučuju da ovakvim detaljem ukrase i enterijere svojih momačkih domova. U svakom slučaju mlade dame koje izgovaraju svoje sudbonosno da svakako će biti srećnije da se ovakva zavesa nalazi iza njihovog svadbenog, a ne trepezatijskog stola, dok se poruka ispisana na njoj menja sa singl na just married. Poruke na njima ste vi u mogućnosti da birate, a kada je dekoracija u pitanju poruka led zavesa je jasna: one su moderne, savremene, pristupačne i sa njima je teško pogrešiti.