Pripreme za prolećnu svadbu iz snova

12.09.2012 13:56

Pripreme za prolećnu svadbu iz snova
Svi znamo da proleće počinje 21.maja…E baš taj mesec maj je idealan za svadbe iz snova. Izašli smo iz hladne zime, priroda se budi, drveće zeleni, sve je osunčano i veselo. U tom duhu su i prolećne svadbe. Predstavljamo Vam jednu takvu.
 
Venčanica u beloj boji sa sivkastim cirkonima, kosa blago uvijena u lokne, zakačena pozadi sa šnalom u obliku leptira. Bidermajer od 47 svežih ruža, a šminka - ne peterana već blaga, prirodna…i cipelice sa sivim cirkonima.
 
Mladoženja u sivom odelu sa plavom kravatom, crnim cipelama i osmehom na licu. Jednostavan outfit koji je uvek dobra kombinacija i sa kojim nema promašaja. Kada se sve to začini osmehom i vedrinom slika bude kompletna i savršena.
 
Krenuše belom limuzinom okićenom diskretno, nista preterano, ka crkvi gde će se zavetovati na večnu ljubav pred Bogom. Završivši sve običaje, presvukoše se u narodnu nošnju i smestiše se u kočije koje vuku dva lepa bela konja, kao iz priče o Pepeljugi… Uputiše se tako ulicama grada do restorana gde će se svadba i održati.
 
Gosti ustadoše a mladenci poskočiše uz zvuke našeg poznatog užičkog kola zaigraše svoj prvi ples gde su im se dalje pridružili ostali gosti… Zvuk violine, saksofona, gitare…doprineli su da se masa opusti i oslobodi uz prvi mladenački ples i igru.
 
Završivši svoj perfomans i dokazavši svoj dugogodišnji rad u toj oblasti, dobijajući aplauz, uputiše se ka garderobi gde će vratiti svoj jednostavan outfit…
 
Ostalo sve znate…veselje se nastavlja…