Proslava rodjendana na splavu Amfora

10.05.2021 13:34

Proslava rodjendana na splavu Amfora

Proslava rodjendana na splavu Amfora biće pravo uživanje i u potpunosti magično veče ispunjeno najlepšim trenucima. Ako želite komfor, intimu i eleganciju, restoran Amfora je pravi odabir za proslavu rođendana sa stilom.

Restoran Amphora proslave jedan je od najlepših i najelegantnijih restorana u Beogradu koji vam garantuje vrhunski užitak. To je posebno slučaj kada su proslave rođendana u pitanju jer vas očekuje kvalitetna usluga, specijalno osmišljen meni i prilika da se proslava organizuje umesto vas.

 

 

Ukoliko želite, celu organizaciju možete prepustiti stručnom timu koji će sve obaviti umesto vas, dok je vaše samo da kažete šta želite. Ambijent restorana Amfora je elegantan i pleni pravim sofisticiranim stilom koji će se dopasti svakome ko voli prefinjenost u enterijeru.

Kapacitet restorana Amphora je do 190 sedećih mesta, što vam pruža mogučnost proslave rođendana svih generacija. Velika ili manja proslava, vaš sprecijalan dan biće magičan i nezaboravan.

Restoran Amphora iza sebe ima veliki broj uspešno proslavljenih rođendana, zbog čega smo sigurni da ćete u potpunosti biti zadovoljni celokupnim utiskom. Možete sami odabrati muziku ili bend za vaš dan, a možete i to prepustiti rukama pravih organizatora.

 

 

Neke proslave posebne su pre svega zahvaljujući ambijentu, zatim i atmosferi koja se odvija ali i dobroj organizaciji koja je ključna za kvalitetnu proslavu.

Dozvolite sebi magične trenutke u magičnom ambijentu restorana Amphora i budite sigurni da će vaši gosti biti očarani hranom, pićem i atmosferom. Restoran Amphora vas sa zadovoljstvom očekuje kako bi ulepšao vaš specijalan dan.

Sve informacije u vezi restorana Amphora možete dobiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).