Kako pobediti tremu pred venčanje?

10.10.2013 10:31

Kako pobediti tremu pred venčanje?

 

Pripremate se za jedan od najvažnijih dana u svom životu, vaše venčanje. Trema je prisutna još od momenta kada je verenički prsten ugledao svetlost dana i sve je veća kako se Veliki dan bliži. Nervoza oko organizacije raste, obilazite sale za vencanja, trazite idealnu lokaciju, dekoracije, pripremate pozivnice za goste...pitate se kako sve ovo uraditi i ostati pribran za venčanje?

Pre svega ČESTITAMO! Upoznali ste srodnu dušu sa kojom ćete provesti savršene momente, osnovaćete porodicu i uživati u zajedničkom životu. Vaše venčanje je proslava vaše ljubavi i tako odmah u početku treba da se postavite. Ukoliko se previše unervozite, dovodite sebe u situaciju da izgledate iscrpljeno, umorno i neraspoloženo. Dame, prirodna kozmetika neka vam postane najbolji prijatelj da biste izbegli probleme sa kožom. Cilj vam je da budete blistave i lepe, pa prikupite kreme, mleka za tela i ne štedite! 

Počnite na vreme sa pripremom svih detalja ili to prepustite profesionalcima. Nemojte se opterećivati oko sitnica i pustite da sve ide svojim tokom. I jako bitna stvar: trema koju osećate je u najvećem broju posledica prevelikog uzbuđenja jer ćete sa prijateljima i porodicom podeliti najlepši dan vašeg života.