Kako izabrati pravo mesto za svadbu?

23.08.2012 17:58

Kako izabrati pravo mesto za svadbu?
Dan koji svi smatramo posebnim i najznačajnijim danom u životu - naša svadba, nije posebna samo po činu koji će se desiti tog dana. Ovaj dan je poseban i po drugim velikim i malim stvarima koje ga upotpunjuju. Uvek nam prvo padnu na pamet burme, najlepše odelo, najlepša venčanica...ali šta je sa salom? Da li znate da i sala mora da bude najlepša i savršena?
 
Prvo u glavi zamislite idealnu salu, a zatim na papir stavite broj gostiju i količinu novca koju biste izdvojili za mesto na kojem će se odigrati jedna od najvažnijih uloga u životu. 
Bitno je da znate da je za malu svadbu do 80 ljudi sasvim dovoljan i restoran, dok je za veće svadbe sala pravo rešenje. Većina ovih mesta je posebno opremljena za svadbene svečanosti.
 
Nemojte nikako zaboraviti na vreme da rezervišete salu ili restoran. Kada prođe post, jer se za vreme posta crkvena venčanja ne dozvoljavaju, a takođe i sa dolaskom lepog vremena povećava se interesovanje za od strane mladenaca. U većim gradovima mesto za svadbu je neophodno bukirati i po 12 meseci ranije.
 
A kad je bukiranje obavljeno, možete da nastavite razmišljati o detaljima...presvlakama za stolice, mašnama, cvetnim aranžmanima i ostalim malim detaljima koje će vaše goste učiniti srećnijim, a čitavu atmosferu lepšom i opuštenijom.