Svadba za Uskrs – događaj koji će svi pamtiti

07.03.2018 07:45

Svadba za Uskrs – događaj koji će svi pamtiti

Proleće je savršen period u godini za venčanja, a april i maj su možda najpopularniji meseci u kojima se najveći broj mladenaca venčava. Razlog za to je idealna temperatura, a i proleće simboliše novi početak, pa mnogi smatraju da je ovo najbolji period kada treba reći „sudbonosno da“. Ukoliko planirate svadbu u proleće, a želite da ona bude drugačija od većine klasičnih svadbi, onda je organizujte za Uskrs. U nastavku pročitajte kako da napravite svadbu za Uskrs koja će svima ostati u lepom sećanju.

Zašto baš svadba na Uskrs

Uskrs je najradosniji hrišćanski praznik . Taj dan nekako sve obuzme prijatan osećaj sreće, ljubavi i nade. Pa zar to nije dovoljno dobar razlog da napravite svadbu baš tada? Neka vaše venčanje bude razlog za okupljanje vama najdražih osoba. Tako ćete sigurno ovaj praznik provesti na najbolji mogući način. Osim toga, i dan posle Uskrsa je neradan, tako da će gosti moći bez pritiska da uživaju na vašem slavlju, jer će znati da neće morati sutradan rano da ustanu.

Pored toga, manji broj mladenaca se odlučuje za svadbu za Uskrs. Zato ako želite da budete jedinstveni, ovo je sjajna prilika!

Dekoracija u duhu Uskrsa

Uz malo kreativnosti i dobrog raspoloženja, vašu svadbu će svi gosti dugo pamtiti ! Naime, prva asocijacija za Uskrs su jaja. I zato baš njih možete da iskoristite za dekoraciju sale. Danas postoji veliki broj agencija koje se bave dekoracijom za svadbe koje će ispuniti svaku vašu želju i zahtev. Na vama je samo da osmislite ideju, a profesionalci će se potruditi da nju usklade sa prostorom gde će se održati svadba.

Proleće je godišnje doba boja koje karakterišu boje i zato možete slobodno igrati sa različitim bojama za dekoraciju sale. A kako je i Uskrs simbol radosti, onda vam je ta igra u potpunosti dozvoljena! Još ako ubacite venčiće od sveže trave i poljsko cveće sigurni smo da ćete ostaviti goste bez komentara. I ne budite lenji, ofarbajte jaja za svakog gosta. Ovakvim gestom stavićete do znanja da ste mislili na svakoga i da ste se potrudili da svakome bude prijatno na vašoj svadbi.

Kreativne fotografije koje će ovekovečiti vaš najlepši dan

Danas se ne može zamisliti svadba bez fotografa i fotografija. Međutim, danas je fotografisanje mladenaca postalo jednolično. Nemojte se utapati u masu, već budite jedinstveni! Osmislite foto session koji će biti karakterističan samo za vas. A Uskrs kao tema može iznedriti brojne kreativne ideje. Unesite boje i radost u vaše forografije. I trudite se da fotografije budu što spontanije. Samo tako ćete moći da osetite euforiju tog dana i nakon nekoliko godina.

Iskoristite slobodne dane za putovanja

Period uskršnjih praznika je idealno za putovanja . I zašto onda ne biste putovanje za Uskrs pretvorili u medeni mesec ? Ovih nekoliko slobodnih dana možete sjajno iskoristiti za putovanje po regionu. Ili se možete odlučiti da bolje upoznate Srbiju tako što ćete otići negde gde nikada niste bili. Iako mnogi ne misle tako, Srbija ima puno prelepih mesta koja nisu toliko turistički atraktivna. Zato budite među prvima koji će uživati u netaknutoj prirodi!