Banket sala hotel Jugoslavija

Bulevar Nikole Tesle 3, Beograd

Opis:

Dozvolite nam da Vas vratimo u prelepa vremena velikih skupova, događaja i banketa sa slavom kakvu su nekada imali.
Banket na svima poznatoj lokaciji poslovnog i uzbudljivog Novog beograda, u renoviranom hotelu Jugoslavija

Prelep prostor koji se vrlo lako prilagođava najrazličtijim potrebama klijenata. Banket sala Hotel Jugoslavija je idealna za održavanje modnih revija, koncerata, snimanje filmova, ali ipak su  najpoznatija dešavanja proslave venčanja i rođendana. Profesionalan tim ljudi koji vodi računa o dekoraciji i ugostiteljstvu će učiniti da osetite sav raskoš koji niste ni sanjali, I to po vrlo povoljnoj ceni za koju pružaju svoje usluge. Sve u svemu odnos cene I kvaliteta je čista desetka za ovu prelepu salu za svadbe.

Dobro došli u najbolju salu za svadbe Banket Salu Hotel Jugoslavija!

 

 

Kapacitet:

Kapacitet od 150 do 400 sedećih mesta.

Cena:

Postoji više menija, od 28e pa naviše sa mogućnošću promene menija i usklađivanja sa željom i potrebama mladenaca.

063 11 111 64 Detaljnije >

Kengur Resort

, Beograd

Opis:

Novootvoreni kompleks "Kengur Resort" oaza je mira i udobnosti smešten izvan gradske vreve i burnog centra Beograda. Sam enterijer kompleksa predstavlja spoj tradicionalnog i novog u kome preovladavaju palete toplih tonova. Korišćenje interneta za sve posetioce kompleksa je besplatno.
Zbog svog dizajna, prostora i sadržaja koji poseduje (restorana, svečane sale, dečije igraonice, apartmana, bazena, parkinga za veliki broj vozila) "Kengur Resort" je idealan izbor za sve one koji sa svojim najdražima žele da proslave najlepše trenutke u životu, venčanje, krštenje, rođendane i sve druge proslave.

 

Kapacitet:

Kapacitet sale za proslave je 300 sedećih mesta.Ono na što smo posebno ponosni je vrhunska,najsavremenija rasveta i ozvučenje, kao i mogućnost organizovanja venčanja i proslava na otovrenim bazenim uz vatromet i ostale ugođaje.

Cena:

Cena varira u zavisnosti od menija i perioda u godini od 26e pa naviše.

065.30.20.551 Detaljnije >