Restoran Verona

Dalmatinske zagore 1i, Batajnica, Beograd/Batajnica

Informacije

Kontakt

Telefon: 065.30.20.551
Email: info@zasvadbe.com

Kapacitet i opis:

Nadomak Beograda, u centru Batajnice, vrata Vam otvara novi restoran "Verona". Kada budete zakoračili u njegovo carstvo, pronaći ćete sve što Vam je potrebno.

Za sudbonosno "da" ne morate da prelazite granicu Italije, dovoljno je da dodjete u restoran "Veronu" i krunišete Vašu vezu brakom... Poseban dojam o restoranu "Verona" ostaviće Vas i Vaše zvanice bez daha sa svojim enterijerom, ljubaznim osobljem i raznolikim menijima. Pored toga, obezbeđujemo sve vrste dekoracija, fotografa i kamermana, muziku i trubače, burme, venčanicu iz snova, svadbenu tortu... Restoran "Verona" obezbeđuje specijalni popust za venčanja koja se organizuju u vreme posta i radnim danima.

Naš moto je: "Vi poželite, mi osmislimo i realizujemo" i čarobnim štapićem prevaziđemo sva Vaša očekivanja... Dobrodošli u restoran "Veronu"...

Parking:

Obezbeđen parking prostor za sve goste restorana.

Cena:

Postoji više menija, cena od 18e do 24e, sa mogućnošću promene menija i usklađivanja sa željom i potrebama mladenaca. Specijalni popust za venčanja u vreme posta i radnih dana, kao i cena od 5e za venčanje u režiji mladenaca (odnosi se na cenu po stolici, ako mladenci žele da organizuju svoje venčanje sa svojom hranom i pićem)

Dodatne informacije

Vaš komentar ili preporuka