Event centar Victory

Bulevar Peka Dapčevića 240, Beograd, Beograd

Informacije

Kontakt

Telefon: 062 262 212
Email:

Kapacitet i opis:

Ako ste zamišljali glamuroznu proslavu u kojoj ćete se provesti nezaboravno sa svojim gostima, event centar Victory čini se kao savršen odabir za proslavu iz snova. Odaberite magičan ambijent u kojem je prava bajka moguća. 

Event centar Victory predstavlja autentično mesto koje će vam priuštiti neverovatnu atmosferu i ambijent koji odiše elegancijom i komforom. U pitanju je jedna od najpopularnijih sala za venčanje i to zbog uvek besprekorne organizacije i lokacije, koja je idealna jer je daleko od gradske gužve i vreve. 

Prepustite se magiji koju stvara event centar Victory i gde ćete se i vi i vaši gosti nezaboravno provesti. Event centar Victory pruža vam mogućnost da sami organizujete vaše slavlje, ili da oni to učine umesto vas. Odaberite dekoraciju, bend i sve prateće elemente, a oni će svaku vašu želju pretvoriti u rralnost.

Uživajte u najlepšim trenucima tokom vašeg najvažnijeg dana i doživite nesvakidašnju proslavu koja ćete dugo prepričavati.

 

Parking:

Da

Cena:

U ponudi je nekoliko menija za sve vrste proslava, od kojih možete odabrati onaj pravi po vašem ukusu. Cena menija kreće se od 22€ do 28€ po osobi.

Dodatne informacije

Vaš komentar ili preporuka